Selecteer een pagina

Referenties

In 10 weken heb ik leren typen met 10 vingers. En kan dus mijn 2 tot 4 vinger systeem, na 30 jaar gebruik, overboord gooien. Naast dat het mij tijdswinst oplevert, zorgt het ook voor minder fouten. De cursus is intensief en je moet zorgen dat je dagelijks kunt oefenen. Het gebruikte punten systeem maakt dat je jezelf telkens wilt verbeteren en legt de nadruk op het foutloos typen.Ik heb dat als erg prettig en motiverend ervaren. Verder is de persoonlijke begeleiding die je krijgt ook een goede stimulans.

Jos B.

De type cursus van The Type Factory is een geweldige cursus om met 10 vingers blind te leren typen. In 10 weken kunnen typen zonder naar het toetsenbord te kijken leek mij onwaarschijnlijk.  Maar toch is het mij gelukt, als 57 jarige vrouw, om mijn diploma hiervoor te halen. De online ondersteuning van Rienk Talsma met goede aanwijzingen en opstekertjes, die nodig zijn om thuis te oefenen, zorgen ervoor dat je weet dat je de ondersteuning krijgt die nodig is. Ook in de lessen wordt er op je houding gelet en tips gegeven waar je veel profijt van hebt. Ik kijk terug op erg leuke, ontspannen en leerzame weken. Rienk, dank je wel voor een topcursus van uitstekende kwaliteit en prijs! En zeker niet te vergeten de persoonlijke begeleiding van elke cursist.  In één woord TOP!

Wilma van der Schoor

Het is een wonder: ik heb er zes vingers bijgekregen – en ze doen precies wat ik wil! Ach, ik had het al zo vaak geprobeerd: te groeien van vier naar tien. Soms, heel soms, leek het te lukken. Dan kwam de ringvinger erbij, soms zelfs even de pink. Maar eigenlijk wisten ze niet goed wat te doen, welke toetsen nu van hen waren en hoe ze deze moesten vinden. Dan zat de ene vinger de andere in de weg, botsten ze boven dezelfde toets of besloten ze wanhopig maar om een willekeurige letter aan te slaan. Of ze gaven gewoon op. ‘Het is te laat. We zijn te oud om te leren.’ Van mijn duim kon ik zoiets verwachten, die verzint wel meer. Maar mijn pink!?

Toen kwam ik bij The Type Factory en die nam mij bij de hand. En gaf elke vinger zijn instructies. Hoe alleen te opereren en hoe samen. En de zes latente typers die eerder als dood gewicht boven het toetsenbord hingen, kregen elk hun taak. Het is een wonder: ik typ met tien.
Bedankt Rienk!

Siebe Huizinga, uitgeverij Kompas.

Rienk is een super enthousiaste trainer die je goed motiveert! De afwisseling van de oefenstof (lange en korte oefeningen) houd je scherp. Een echte aanrader,ook voor mensen die de veertig ruim gepasseerd zijn!!

Bern Sanders

Mijn wens was om in korte tijd mijn typevaardigheden onder de knie krijgen. Het lesprogramma bij de The Type Factory was precies wat ik nodig had. Het systeem van thuiswerken en op locatie werkt goed. Thuis kun je in je eigen tijd en tempo werken wat ik als zeer prettig heb ervaren. Met online werken kan Rienk jouw vorderingen volgen. De persoonlijke ondersteuning van Rienk op locatie en online was super. Typediploma behaald! Rienk bedankt.

Sylvia Doreleijers