Typediploma in 12 weken

98% slagingspercentage

Beoordeeld met een 8,6

Al 8.792 diploma’s

Typecursus

Ik krijg vaak de vraag waarom een typecursus zo belangrijk is. Kort en krachtig gezegd bespaar je met een typediploma op zak ontzettend veel tijd. Denk maar aan de spreekbeurten die je nu misschien al eens hebt of straks nog krijgt. Op de middelbare school krijg je nog veel meer van zulke presentaties, die je allemaal moet typen. Met een typediploma kom je daar lekker snel doorheen en ben je sneller klaar met je verslagen. En laten we eerlijk zijn: wie wil dat nou niet?

Bij the Type Factory leer je in 12 weken blind typen met tien vingers. De cursus is klassikaal, waardoor je goede begeleiding krijgt. Elke week heb je les met leeftijdsgenoten. Zo leer je op een leuke en snelle manier goed typen. Wat zo fijn is aan een klassikale cursus, is dat de docent het meteen ziet als je een verkeerde houding hebt. 

Je krijgt klassikaal les en oefent thuis online. In 12 weken kun je blind typen met 10 vingers en kun je examen doen en behaal je je diploma in 3 maanden.

Voordelen blind typen met 10 vingers:

  • Je typt veel sneller
  • Je maakt veel minder fouten en omdat je op het scherm kijkt zie je ze ook direct
  • Je houding achter het scherm is goed en gezond
  • Het staat veel mooier als je blind met 10 vingers typt

Ook voor kinderen met dyslexie. De lesmethode is zeer geschikt voor kinderen met dyslexie. Met een typecursus leer je ook beter lezen omdat je alle letters weer herhaald.

Duur: 12 weken, 12 lessen van 45 minuten + thuis dagelijks een halfuur oefenen.

We werken met TypeApp, zie http://typeapp.nl

Exameneisen:

-Minimaal 100 aanslagen per minuut

-Maximaal 0,75% fout

-Uiteraard blind typen met 10 vingers

Kosten: € 185,- inclusief examen